NUTTIGE INFORMATIE

 

 

KADOBON

Bij DMVDB kan je ook een kadobon kopen.

Mail naar webshop@demeisjesvandebloemen.nl je vraag. 

 

BETALING 

Alle grote creditcards, PayPal of bankoverschrijving.  In geval van het laatste ontvang je een factuur. Mail dan eerst naar:

INFO@DEMEISJESVANDEBLOEMEN.NL 

Dan wisselen we gegevens uit.

 

OFFICIEEL

KVK 62349309  | RABO NL41RABO0135721717 | BIC RABONL2U

BTW Nummer: NL854781195B01

RUILEN EN RETOURNEREN

 

 

1. DMVDB  doet er alles aan om de koper via de website & email te informeren over haar producten. Mocht een product desondanks niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan het product geruild of geretourneerd worden. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper, alsmede 50 % van de verzendkosten voor een vervangend artikel (met een maximum van €2,50).  Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.

 

2. Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

 

3. De koper heeft een bedenktijd van 7 dagen vanaf de dag dat de bestelling ontvangen is. Binnen deze zeven dagen kan de koper per e-mail (info@demeisjesvandebloemen.nl ovv 'webshop') mededelen dat hij/zij de bestelling retour zendt.

 

4. De producten die aangemeld zijn voor retour, dienen binnen drie werkdagen na aanmelding aan DMVDB verzonden te zijn: DMVDB, Weteringstraat 36, 1017  SP Amsterdam. Wij adviseren de koper het bewijs van verzending te bewaren.

 

5. De retouren dienen in originele staat te zijn. Dat wil zeggen: niet beschadigd, ongebruikt, met aangehecht label en in de verpakking

 

6. Als er schade is aan het produkt bij het ontvangst van het artikel dient u 1. een foto te sturen van de schade alvorens de vaas terug te sturen, voldoende gefrankeerd! Natuurlijk krijgt u het geld teruggestort op uw rekening en is het produkt voorradig dan krijgt u deze retourgestuurd. Natuurlijk kunt u ook een ander artikel uitzoeken.