De Meisjes van de BloemenBlog

Wij worden dagelijks geinspireerd door van alles om ons heen.. Van wilde bloemen aan de rand van de weilanden, perkjes in de stad tot boeken als 'Floral Contemporary' van Olivier Dupon en 'Alice in Wonderland' (Een boek wat mijn fantasie als kind, heeft laten bloeien)

Je fantasie is met bloemen, naar onze mening erg belangrijk. Kleuren combinaties en vormen die je anders nooit naast elkaar zou plaatsen komen te zamen. Het bedenken waarom je een bloem mooi vind is belangrijk bij het maken van je boeket; is het de kleur, de vorm, heb je er een herinnering aan.. etc. Waarom heb je die ene bloem geplukt, gekocht, gekregen..

Door hierover na te denken worden bloemen in een vaas niet zomaar een boeket. Ze worden een beleving een ervaring. Soms klein, soms groot, soms verdrietig en vaak vrolijk.